Складирање благородни метали

Препуштете ни ја грижата за Вашите имотни вредности. И спијте мирно со безбедно складирање.

Вложувањето во инвестициско злато, сребро и други благородни метали е одличен начин за зачувување на имотните вредности. Но, кој е најдобар начин за зачувување на тие вредности? Идеално решение е сопствен сеф или договорено складирање во соодветни услови. Auro Domus Ви овозможува складирање на инвестициски прачки и монети независно од банките и финансиските институции. Таквата услуга значи и поголемо ниво на безбедност, бидејќи Вашата имотна вредност е секогаш под наш надзор, од моментот на купувањето до одлуката за продажба или преземање на складираните вредности.

Откриј ја ексклузивната понуда

Благородните метали во нашата веб-продавница се достапни по најповолни услови. Проверете ги купопродажните цени за инвестициско злато и сребро.

Веб-продавница за благородни метали

Кои се предностите од користењето обезбедено складирање на Auro Domus?

Високите безбедносни стандарди вклучуваат врвни сефови со повеќекратни безбедносни протоколи

Дополнителна гаранција претставува и целосното осигурување на имотните вредности согласно моменталната вредност

Целосно персонализираниот пристап заснован на сериски броеви и пакување отпорно на неовластено отворање гарантира дека никој освен Вас нема пристап до Вашите прачки и златници

Слобода на продажба на складираните имотни вредности во секое време, брзо и лесно, без дополнителни трошоци

Бесплатно складирање на благородните метали во првата година по купувањето

Флексибилноста во управувањето со имотните вредности Ви овозможува повлекување на складираните вредности и нивна испорака во секое време

Услови за користење на обезбеденото складирање на Auro Domus

Интеграција

Складирање благородни метали кои се купени од компанијата Auro Domus

Флексибилност

Не постои минимален праг на вредност за складирање на купеното инвестициско злато, сребро или други производи

Слобода

Не постои минимално времетраење на договорот: во првата година складирањето е бесплатно, а испорака може да се побара од првиот ден на времетраењето на договорот

Транспарентност

Сите дополнителни информации се достапни во документот Општи услови на работење

Заинтересирани сте за складирање на благородните метали?

Не ја најдовте информацијата која ја баравте? Проверете ги одговорите на најчестите прашања. Или контактирајте нè.

Контакт
Сподели ја оваа страница