Auro Domus

Auro Domus është lider në tregtinë e metaleve të çmuara në Kroaci dhe operon në të gjithë Europën. Grupi përfshin disa kompani të lidhura në Kroaci dhe jashtë saj. Përveç investimit në arin dhe argjendin dhe blerjen e arit, aktivitetet kryesore janë biznesi i këmbimit valutor dhe menaxhimi i ATM-ve.

Më shumë se 100 vjet traditë

Fillimi lidhej me blerjen e arit

Suksesi ndërkombëtar i Grupit Auro Domus bazohet në më shumë se 100 vjet traditë familjare në tregtinë e metaleve të çmuara. Në vitin 1916, Renato Dessardo filloi trajnimin e tij si mjeshtër i arit me Rudolf Giraldi, artarin më të respektuar të kohës. Pasi mori lejen për të punuar si artar i pavarur në vitin 1929, ai hapi dyqanin e tij të parë të stolive. Për vendin e tij të punës, ai zgjodhi Opatinë, një nga destinacionet më të rëndësishme turistike europiane në fillim të shekullit, një vend luksi, magjepsës dhe me shije të rafinuar. Zyra qendrore e kompanisë Auro Domus deri më sot ndodhet në Opati.

Njohuritë dhe aftësitë u përcollën brez pas brezi. Pas Renatos, biznesin e morën djali i tij Ivo dhe nipi Armini, të cilët e zgjeruan edhe në qytete të tjera. Mbi këtë traditë, Loris Dessardo, brezi i katërt i familjes në biznesin e arit, themeloi kompaninë Auro Domus në vitin 2010. Ai kombinoi përvojën shumëvjeçare me nevojat e tregut dhe krijoi një nga kompanitë me rritje më të shpejtë në vend.

Kompania Auro Domus filloi biznesin e saj me blerjen e arit. Ishte e para që organizoi një blerje profesionale të arit si një aktivitet i pavarur. Në vetëm dy vjet, kompania është bërë lider në Kroaci në metalet e çmuara. Politika cilësore e biznesit dhe qasja profesionale ndaj klientëve janë njohur dhe shpërblyer nga tregu. Falë kësaj, në vitin 2014 kompania arriti rritjen më të lartë në mesin e 100 kompanive më të mëdha në Kroaci.

Një vit më parë, Grupi u zgjerua me kompaninë Auro Domus Bullion Market. Kompania është e specializuar në prodhimin dhe shitjen e artikujve prej ari dhe argjendi investimi. Me këtë, Grupi Auro Domus ka rrumbullakosur aktivitetin e tij në tregun e metaleve të çmuara.

Artikujt më të shitur

Hyrja në aktivitete të reja

Zgjerimi ndërkombëtar i biznesit

Sot, Auro Domus ka një rrjet të gjerë shitjesh me pakicë në të gjithë Kroacinë. Nën shenjën dalluese verdhë e zi, klientët do të gjejnë punonjës të sjellshëm dhe të arsimuar të specializuar në ofrimin e shërbimeve të vlerësimit dhe blerjes së arit dhe argjendit, shitjen e arit të investimit dhe stolive të arit dhe këmbimit valutor. Kompania e bazon rritjen e saj të mëtejshme në njohjen e nevojave të tregut dhe zgjerimin e mëtejshëm të biznesit të saj dhe afrimin e shërbimeve të parave për një gamë të gjerë klientësh. Mbi këto baza, Auro Domus ndërtoi një nga rrjetet më të mëdha të ATM-ve në Kroaci. Në rrjetin e tij, ai mundëson tërheqje të shpejta parash në më shumë se 500 lokacione në të gjithë vendin.

Auro Domus ka zgjeruar aktivitetet e saj të biznesit në vende të tjera të Bashkimit Europian në vitet e fundit. Shërbimi i blerjes dhe shitjes së arit investues është i disponueshëm ndërkombëtarisht. Në të njëjtën kohë, rrjeti i bankomatëve jashtë kufijve kroat është zgjeruar. Auro Domus e bazon rritjen dhe suksesin e tij të mëtejshëm në të njëjtat postulate mbi të cilat u ndërtua reputacioni i dyqanit të bizhuterive Dessardo. Postulatet përfshijnë monitorimin e vazhdueshëm të tendencave të tregut, investimin në edukimin e punonjësve dhe këmbënguljen, jo vetëm për përmbushjen, por edhe për tejkalimin e të gjitha dëshirave të klientëve.