Златник за пригоди 2 куни

951,02 


Купи: 951,02 

806.03

НЕМА НА ЗАЛИХА

Опис

Златник за пригоди 2 куни

Златникот за пригоди Две куни се издава во ограничена серија од 2021 парче. Производот доаѓа во капсула и плик, со соодветен сертификат кој го заверува гувернерот на Хрватската народна банка. Клиентите на Auro Domus добиваат и гратис АДБМ подарок-коверт.

Дополнителни информации

Држава

Хрватска

Финост

999,9/1000

Материјал

злато

Производител

Хрватска ковачница

Тежина (g)

13,80 g.

Димензии на пакување

Коверт за подарок на АДБМ

Димензии

Ø 24,50mm

Можно е и ова да ти се допаѓа...