Shufra e arit 50g (Argor Heraeus)

3.046,12 


Blini: 3.046,12 

2946.49


Përshkrim

Shufra e arit 50g (Argor Heraeus)

Shufra e arit 50 gram përfaqëson një zgjedhje të shkëlqyer për klientët e interesuar për investime të vogla kohore, duke filluar nga 3 000 euro deri në 30 000 euro. Është konkurrues në çmim me shufra më të mëdha, dhe për shkak të madhësisë avantazhi i tij është marrja e lehtë e parave të gatshme për to.

Argor Heraeus SA është një nga industritë e prodhimit të arit më të njohur në mbarë botën. Ajo ka qenë rafineria kryesore në Zvicër që nga viti 1951. Dhjetë vjet më vonë ajo u bë pjesë e Shoqatës prestigjioze të Tregut të Shufrave në Londër (LBMA).? Që nga viti 2004 ka qenë farkataria referuese në përcaktimin e standardit më të lartë botëror të njohur si Good Delivery. Prandaj, emri Argor Heraeus është sinonim i cilësisë së arit dhe është i njohur në të gjithë botën.

Rafineria ka kapacitetin e përpunimit të 400 tonë ar në vit. Shufrat e stampuara me shenjën e tyre shiten në mbi 50 vende të botës. Krahas personave fizikë, blerës janë edhe tregtarët e arit investues, bankat komerciale, prodhuesit industrialë dhe prodhuesit e tjerë të arit, por edhe bankat qendrore të shtetit. Auro Domus ka vite që bën biznes me sukses me këtë kompani.

Informacion shtese

Vendi

Zvicra

Dimensionet

49.7mm x 28.5mm 2.0mm

Finesa

999,9/1000

Materiali

Ar

Farkataria

Argor Heraeus

Dimensionet e paketimit

85.0mm x 54.0mm

Pesha (g)

50 g.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni…