Shufra e arit 5 g (Argor Heraeus)

334,51 


Blini: 334,51 

300.80


Përshkrim

Shufra e arit 5 g (Argor Heraeus)

Shufra e arit 5 gram është një zgjedhje e mirë për kursim afatgjatë në ar. Shumë klientë vendosin të investojnë çdo muaj në këto shufra. Për të ndjekur këtë qëllim, atyre u duhet vetëm një investim financiar modest. Me kalimin e kohës, ato mund të grumbullojnë? aktive të konsiderueshme të arit të investimit. Gjithashtu, kjo i ndihmon klientët të mbrohen nga ndryshimet e papritura të vlerës së arit, duke qenë se gjatë një periudhe kohore të investimit të vazhdueshëm në ar, ata sigurojnë blerjen e arit me çmime mesatare.

Argor Heraeus SA është një nga industritë e prodhimit të arit më të njohur në mbarë botën.. Ajo ka qenë rafineria kryesore në Zvicër që nga viti 1951. Dhjetë vjet më vonë ajo u bë pjesë e Shoqatës prestigjioze të Tregut të Shufrave në Londër (LBMA).? Që nga viti 2004 ka qenë farkataria referuese në përcaktimin e standardit më të lartë botëror të njohur si ??Good Delivery?. Prandaj, emri Argor Heraeus është sinonim i cilësisë së arit dhe është i njohur në të gjithë botën.

Rafineria ka kapacitetin e përpunimit të 400 tonë ar në vit. Shufrat e stampuara me shenjën e tyre shiten në mbi 50 vende të botës. Krahas personave fizikë, blerës janë edhe tregtarët e arit investues, bankat komerciale, prodhuesit industrialë dhe prodhuesit e tjerë të arit, por edhe bankat qendrore të shtetit. Auro Domus ka vite që bën biznes me sukses me këtë kompani.

Informacion shtese

Vendi

Zvicra

Dimensionet

23.0mm x 14.0mm x 0.9mm

Finesa

999,9/1000

Materiali

Ar

Farkataria

Argor Heraeus

Dimensionet e paketimit

85.0mm x 54.0mm

Pesha (g)

5 g.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni…