Shufra ari 250 g. (Argor Heraeus)

13.969,88 


Blini: 13.969,88 

13633.26


Përshkrim

Shufra ari 250 g. (Argor Heraeus)

Shufra e arit 250 gram është një nga artikujt më të shitur në ofertat e Auro Domus. Ashtu si shufrat 1000 gram dhe 500 gram, konsiderohet shufër e madhe dhe kështu ka një kosto mesatare më të ulët për gram. Krahasuar me shufrën 1000 gram është më e lehtë të shitet përsëri në treg dhe pronarët e saj janë në gjendje të nxjerrin paratë shpejt. 

Argor Heraeus SA është një nga industritë e prodhimit të arit më të njohur në mbarë botën.. Ajo ka qenë rafineria kryesore në Zvicër që nga viti 1951. Dhjetë vjet më vonë ajo u bë pjesë e Shoqatës prestigjioze të Tregut të Shufrave në Londër (LBMA).? Që nga viti 2004 ka qenë farkataria referuese në përcaktimin e standardit më të lartë botëror të njohur si ??Good Delivery?. Prandaj, emri Argor Heraeus është sinonim i cilësisë së arit dhe është i njohur në të gjithë botën.

Rafineria ka kapacitetin e përpunimit të 400 tonë ar në vit. Shufrat e stampuara me shenjën e tyre shiten në mbi 50 vende të botës. Krahas personave fizikë, blerës janë edhe tregtarët e arit investues, bankat komerciale, prodhuesit industrialë dhe prodhuesit e tjerë të arit, por edhe bankat qendrore të shtetit. Auro Domus ka vite që bën biznes me sukses me këtë kompani.

Informacion shtese

Vendi

Zvicra

Dimensionet

50.0m x 31.0mm x 9.0mm

Finesa

999,9/1000

Materiali

Ar

Farkataria

Argor Heraeus

Dimensionet e paketimit

ADBM box 153.0mm x 75.0mm x 23.0mm

Pesha (g)

250 g.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni…