Shufra ari 20g (Argor Heraeus)

1.154,57 


Blini: 1.154,57 

1126.82


Përshkrim

Shufra ari 20g (Argor Heraeus)

Shufra e arit 20 gram është një zgjedhje e shpeshtë për blerësit që duan të investojnë në shufra me madhësi të ndryshme dhe kështu të diversifikojnë koleksionin e tyre kur investojnë në ar. Ngjashëm me shufrat 10 gram, klientët i blejnë ato së bashku me shufra më të mëdha (50 g, 100 g ose 250 g). Në këtë mënyrë, marrja e parave është e lehtë dhe ofron fleksibilitet kur shet një pjesë të koleksionit. Çdo shufër ari ka numrin e vet serik. Çdo shufër ari ka numrin e vet serik. Argor Heraeus ofron shufra të vogla dhe të mesme në ambalazhin e tyre origjinal, hermetik, plastik, në flluskë, që funksionon edhe si certifikatë. Për më tepër, Auro Domus lëshon certifikatën e vet që garanton origjinalitetin dhe cilësinë e shufrave.

Argor Heraeus SA është një nga industritë e prodhimit të arit më të njohur në mbarë botën.. Ajo ka qenë rafineria kryesore në Zvicër që nga viti 1951. Dhjetë vjet më vonë ajo u bë pjesë e Shoqatës prestigjioze të Tregut të Shufrave në Londër (LBMA).? Që nga viti 2004 ka qenë farkataria referuese në përcaktimin e standardit më të lartë botëror të njohur si ??Good Delivery?. Prandaj, emri Argor Heraeus është sinonim i cilësisë së arit dhe është i njohur në të gjithë botën.

Rafineria ka kapacitetin e përpunimit të 400 tonë ar në vit. Shufrat e stampuara me shenjën e tyre shiten në mbi 50 vende të botës. Krahas personave fizikë, blerës janë edhe tregtarët e arit investues, bankat komerciale, prodhuesit industrialë dhe prodhuesit e tjerë të arit, por edhe bankat qendrore të shtetit. Auro Domus ka vite që bën biznes me sukses me këtë kompani.

Informacion shtese

Vendi

Zvicra

Dimensionet

40.0mm x 23.3mm x 1.2mm

Finesa

999,9/1000

Materiali

Ar

Farkataria

Argor Heraeus

Dimensionet e paketimit

85.0mm x 54.0mm

Pesha (g)

20 g.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni…