Shufra ari 20 g (Münze Österreich)

1.144,73 


Blini: 1.144,73 

1118.41


Përshkrim

Shufra ari 20 g (Münze Österreich)

Shufra e arit 20 gram është një zgjedhje e shpeshtë për blerësit që duan të investojnë në shufra me madhësi të ndryshme dhe kështu të diversifikojnë koleksionin e tyre kur investojnë në ar. Ngjashëm me shufrat 10 gram, klientët i blejnë ato së bashku me shufra më të mëdha (50 g, 100 g ose 250 g). Në këtë mënyrë, marrja e parave është e lehtë dhe ofron fleksibilitet kur shet një pjesë të koleksionit. Çdo shufër ari ka numrin e vet serik. Çdo shufër ari ka numrin e vet serik. Münze Österreich ofron shufra të përmasave të vogla dhe të mesme në paketimin e tyre origjinal, hermetik, plastik, në flluskë, që funksionon edhe si certifikatë. Për më tepër, Auro Domus lëshon certifikatën e vet që garanton origjinalitetin dhe cilësinë e shufrave.

Münze Österreich ofron shufra të vogla dhe të mesme (1 g deri në 100 g) në ambalazhin e tyre origjinal, hermetik, plastik, në flluskë, që funksionon edhe si certifikatë. Për më tepër, Auro Domus lëshon certifikatën e vet që garanton origjinalitetin dhe cilësinë e shufrave.

Farkataria austriake Austrian Mint është në pronësi të bankës Qendrore të Austrisë. Është një nga farkataritë më të vjetra në botë. Historikisht, ajo u përmend për herë të parë në vitin1371, por historia aktuale është rreth dy shekuj më e gjatë. Ka një histori interesante për fillimet e saj. Gjatë kthimit nga kryqëzatat, Rikard Zemërluani u kap në Austri (për shkak të një fyerje të mëparshme ndaj Dukës Leopoldi V). Rikardi pagoi 15 tonë argjend si shpërblim. Leopoldi vendosi ta përdorte atë argjend për të bërë monedha, duke filluar kështu biznesin e parë të farkatarisë në Vjenë. Së bashku me monedhat, Münze Österreich prodhon monedha euro austriake, si dhe medalje përkujtimore. Auro Domus është partneri i tyre zyrtar në Kroaci.

Informacion shtese

Vendi

Austria

Dimensionet

40.0mm x 23.3mm x 1.2mm

Finesa

999,9/1000

Materiali

Ar

Farkataria

Münze Österreich

Dimensionet e paketimit

85.0mm x 54.0mm

Pesha (g)

20 g.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni…