Shufra ari 1g (Argor Heraeus)

81,40 


Blini: 81,40 

64.25

JASHTË MAGAZINËS

Përshkrim

Shufra ari 1g (Argor Heraeus)

Shufra ari 1 gram është një dhuratë e shkëlqyer për personat e dashur kur dëshironi të dhuroni një produkt me vlerë të përhershme. Për shkak të paketimit të tij ekskluziv, është një dhuratë shumë më e mirë se paratë. Për shkak të vlerës së saj monetare, marrësi i kësaj dhurate përrallore është në gjendje, në çdo moment, ta shkëmbejë atë me para. Çdo shufër ari ka numrin e vet serik. Argor Heraeus shpërndan shufra të përmasave të vogla dhe të mesme (1g deri në 100g) në paketimin e tyre origjinal, hermetik, plastik, në flluskë, që funksionon edhe si certifikatë. Për më tepër, Auro Domus lëshon certifikatën e vet që garanton origjinalitetin dhe cilësinë e shufrave.

Argor Heraeus SA është një nga industritë e prodhimit të arit më të njohur në mbarë botën.. Ajo ka qenë rafineria kryesore në Zvicër që nga viti 1951. Dhjetë vjet më vonë ajo u bë pjesë e Shoqatës prestigjioze të Tregut të Shufrave në Londër (LBMA).? Që nga viti 2004 ka qenë farkataria referuese në përcaktimin e standardit më të lartë botëror të njohur si ??Good Delivery?. Prandaj, emri Argor Heraeus është sinonim i cilësisë së arit dhe është i njohur në të gjithë botën.

Rafineria ka kapacitetin e përpunimit të 400 tonë ar në vit. Shufrat e stampuara me shenjën e tyre shiten në mbi 50 vende të botës. Krahas personave fizikë, blerës janë edhe tregtarët e arit investues, bankat komerciale, prodhuesit industrialë dhe prodhuesit e tjerë të arit, por edhe bankat qendrore të shtetit. Auro Domus ka vite që bën biznes me sukses me këtë kompani.

 

Informacion shtese

Vendi

Zvicra

Dimensionet

15.0mm x 8.7mm x 0.5mm

Finesa

999,9/1000

Materiali

Ar

Farkataria

Argor Heraeus

Dimensionet e paketimit

85.0mm x 54.0mm

Pesha (g)

1 g.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni…