Shufra ari 10g (Argor Heraeus)

618,65 


Blini: 618,65 

588.21


Përshkrim

Shufra ari 10g (Argor Heraeus)

Shufra ari 10 gram është një zgjedhje e shpeshtë për blerësit që duan të investojnë në shufra me madhësi të ndryshme dhe kështu të diversifikojnë koleksionin e tyre kur investojnë në ar. Ngjashëm me shufrat 20 gram, klientët i blejnë ato së bashku me shufra më të mëdha (50 g, 100 g ose 250 g). Në këtë mënyrë, marrja e parave është i lehtë dhe jep fleksibilitet gjatë shitjes së një pjese të koleksionit.

Argor Heraeus SA është një nga industritë e prodhimit të arit më të njohur në mbarë botën.. Ajo ka qenë rafineria kryesore në Zvicër që nga viti 1951. Dhjetë vjet më vonë ajo u bë pjesë e Shoqatës prestigjioze të Tregut të Shufrave në Londër (LBMA).? Që nga viti 2004 ka qenë farkataria referuese në përcaktimin e standardit më të lartë botëror të njohur si ??Good Delivery?. Prandaj, emri Argor Heraeus është sinonim i cilësisë së arit dhe është i njohur në të gjithë botën.

Rafineria ka kapacitetin e përpunimit të 400 tonë ar në vit. Shufrat e stampuara me shenjën e tyre shiten në mbi 50 vende të botës. Krahas personave fizikë, blerës janë edhe tregtarët e arit investues, bankat komerciale, prodhuesit industrialë dhe prodhuesit e tjerë të arit, por edhe bankat qendrore të shtetit. Auro Domus ka vite që bën biznes me sukses me këtë kompani.

Informacion shtese

Vendi

Zvicra

Dimensionet

31.5mm x 18.5mm x 1.0mm

Finesa

999,9/1000

Materiali

Ar

Farkataria

Argor Heraeus

Dimensionet e paketimit

85.0mm x 54.0mm

Pesha (g)

10 g.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni…