Shufra ari 1000g (Argor Heraeus)

59.364,87 


Blini: 59.364,87 

57824.99


Përshkrim

Shufra ari 1000g (Argor Heraeus) 999.9/1000 Zvicër

Shufra ari 1000 gram është më e madhja që ka në stok Auro Domus. Për shkak të kësaj, ajo ka çmimin më të mirë për gram. Është një zgjedhje ideale kur blini sasi të mëdha ari. Çdo shufër ari ka një numër serik. Argor Heraeus lëshon certifikatë për shufra të mëdha (250g, 500g, 1000g) si dëshmi e origjinalitetit. Shufrat 1000 gram u dërgohen klientëve pa ambalazhim prandaj Auro Domus ka prodhuar ambalazhe ekskluzive për shufra të mëdha që lehtëson ruajtjen e tyre. Përveç kësaj, Auro Domus lëshon certifikatën e vet që garanton origjinalitetin dhe cilësinë e shufrave.

Argor Heraeus SA është një nga industritë e prodhimit të arit më të njohur në mbarë botën.. Ajo ka qenë rafineria kryesore në Zvicër që nga viti 1951. Dhjetë vjet më vonë ajo u bë pjesë e Shoqatës prestigjioze të Tregut të Shufrave në Londër (LBMA).? Që nga viti 2004 ka qenë farkataria referuese në përcaktimin e standardit më të lartë botëror të njohur si ??Good Delivery?. Prandaj, emri Argor Heraeus është sinonim i cilësisë së arit dhe është i njohur në të gjithë botën.

Rafineria ka kapacitetin e përpunimit të 400 tonë ar në vit. Shufrat e stampuara me shenjën e tyre shiten në mbi 50 vende të botës. Krahas personave fizikë, blerës janë edhe tregtarët e arit investues, bankat komerciale, prodhuesit industrialë dhe prodhuesit e tjerë të arit, por edhe bankat qendrore të shtetit. Auro Domus ka vite që bën biznes me sukses me këtë kompani.

Informacion shtese

Vendi

Zvicra

Dimensionet

117.5mm x 52.0mm x 9.0mm

Finesa

999,9/1000

Materiali

Ar

Farkataria

Argor Heraeus

Dimensionet e paketimit

ADBM box 153.0mm x 75.0mm x 23.0mm

Pesha (g)

1000 g.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni…