Shufra ari 1000 g (monedhë austriake)

55.235,68 


Blini: 55.235,68 

54323.55


Përshkrim

Shufra ari 1000 g (monedhë austriake)

Shufra ari 1000 gram është më e madhja që ka në stok Auro Domus. Për shkak të kësaj, ajo ka çmimin më të mirë për gram. Është një zgjedhje ideale kur blini sasi të mëdha ari. Çdo shufër ari ka një numër serik. Shufrat 1000 gram u dërgohen klientëve pa ambalazhim prandaj Auro Domus ka prodhuar ambalazhe ekskluzive për shufra të mëdha që lehtëson ruajtjen e tyre. Meqenëse Münze Österreich nuk lëshon një certifikatë për shufra të mëdha (250g, 500g, 1000g), Auro Domus lëshon certifikatën e vet që garanton origjinalitetin dhe cilësinë e shufrave.

Münze Österreich ofron shufra të vogla dhe të mesme (1 g deri në 100 g) në ambalazhin e tyre origjinal, hermetik, plastik, në flluskë, që funksionon edhe si certifikatë. Për më tepër, Auro Domus lëshon certifikatën e vet që garanton origjinalitetin dhe cilësinë e shufrave.

Farkataria austriake Austrian Mint është në pronësi të bankës Qendrore të Austrisë. Është një nga farkataritë më të vjetra në botë. Historikisht, ajo u përmend për herë të parë në vitin1371, por historia aktuale është rreth dy shekuj më e gjatë. Ka një histori interesante për fillimet e saj. Gjatë kthimit nga kryqëzatat, Rikard Zemërluani u kap në Austri (për shkak të një fyerje të mëparshme ndaj Dukës Leopoldi V). Rikardi pagoi 15 tonë argjend si shpërblim. Leopoldi vendosi ta përdorte atë argjend për të bërë monedha, duke filluar kështu biznesin e parë të farkatarisë në Vjenë. Së bashku me monedhat, Münze Österreich prodhon monedha euro austriake, si dhe medalje përkujtimore. Auro Domus është partneri i tyre zyrtar në Kroaci.

Informacion shtese

Vendi

Austria

Dimensionet

117.5mm x 52.0mm x 9.0mm

Finesa

999,9/1000

Materiali

Ar

Farkataria

Münze Österreich

Dimensionet e paketimit

ADBM box 153.0mm x 75.0mm x 23.0mm

Pesha (g)

1000 g.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni…