Shufra ari 100 g (Argor Heraeus)

5.608,27 


Blini: 5.608,27 

5464.22

JASHTË MAGAZINËS

Përshkrim

Shufra ari 100 g (Argor Heraeus)

Shufrat e arit 100 gram ofrojnë çmime dhe fleksibilitet të shkëlqyer. Klientët e interesuar për investime të mesme nga 5.000 EURO deri në 50.000 EURO janë të prirur për të blerë këto shufra. Është konkurrues në çmim me shufra më të mëdha, dhe për shkak të madhësisë avantazhi i tij është marrja e lehtë e parave të gatshme për to. Çdo shufër ari ka numrin e vet serik. Argor Heraeus ofron shufra të vogla dhe të mesme në ambalazhin e tyre origjinal, hermetik, plastik, në flluskë, që funksionon edhe si certifikatë. Për më tepër, Auro Domus lëshon certifikatën e vet që garanton origjinalitetin dhe cilësinë e shufrave.

Argor Heraeus SA është një nga industritë e prodhimit të arit më të njohur në mbarë botën.. Ajo ka qenë rafineria kryesore në Zvicër që nga viti 1951. Dhjetë vjet më vonë ajo u bë pjesë e Shoqatës prestigjioze të Tregut të Shufrave në Londër (LBMA).? Që nga viti 2004 ka qenë farkataria referuese në përcaktimin e standardit më të lartë botëror të njohur si ??Good Delivery?. Prandaj, emri Argor Heraeus është sinonim i cilësisë së arit dhe është i njohur në të gjithë botën.

Rafineria ka kapacitetin e përpunimit të 400 tonë ar në vit. Shufrat e stampuara me shenjën e tyre shiten në mbi 50 vende të botës. Krahas personave fizikë, blerës janë edhe tregtarët e arit investues, bankat komerciale, prodhuesit industrialë dhe prodhuesit e tjerë të arit, por edhe bankat qendrore të shtetit. Auro Domus ka vite që bën biznes me sukses me këtë kompani.

Informacion shtese

Vendi

Zvicra

Dimensionet

49.7mm x 28.5mm 3.9mm

Finesa

999,9/1000

Materiali

Ar

Farkataria

Argor Heraeus

Dimensionet e paketimit

85.0mm x 54.0mm

Pesha (g)

100 g.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni…