Shufra ari 1 ons (Argor Heraeus)

1.758,92 


Blini: 1.758,92 

1719.26


Përshkrim

Shufra ari 1 ons (Argor Heraeus)

Onsi është një masë historike për çmimin e arit. Deri kohët e fundit çmimi i metaleve të çmuara ka qenë në gram. Për hirë të traditës, por edhe për shkak të xhiros së madhe, onsi i arit ka mbajtur një raport të shkëlqyer të çmimit mesatar për gram dhe vlerës së shufrës në tërësi.

Argor Heraeus SA është një nga industritë e prodhimit të arit më të njohur në mbarë botën.. Ajo ka qenë rafineria kryesore në Zvicër që nga viti 1951. Dhjetë vjet më vonë ajo u bë pjesë e Shoqatës prestigjioze të Tregut të Shufrave në Londër (LBMA).? Që nga viti 2004 ka qenë farkataria referuese në përcaktimin e standardit më të lartë botëror të njohur si ??Good Delivery?. Prandaj, emri Argor Heraeus është sinonim i cilësisë së arit dhe është i njohur në të gjithë botën.

Rafineria ka kapacitetin e përpunimit të 400 tonë ar në vit. Shufrat e stampuara me shenjën e tyre shiten në mbi 50 vende të botës. Krahas personave fizikë, blerës janë edhe tregtarët e arit investues, bankat komerciale, prodhuesit industrialë dhe prodhuesit e tjerë të arit, por edhe bankat qendrore të shtetit. Auro Domus ka vite që bën biznes me sukses me këtë kompani.

Informacion shtese

Vendi

Zvicra

Dimensionet

40.4mm x 23.3mm 1.9mm

Finesa

999,9/1000

Materiali

Ar

Farkataria

Argor Heraeus

Dimensionet e paketimit

85.0mm x 54.0mm

Pesha (g)

31,1 g.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni…