Shufra ari 1 g (Münze Österreich)

77,39 


Blini: 77,39 

64.23


Përshkrim

Shufra ari 1 g (Münze Österreich)

Shufra ari 1 gram është një dhuratë e shkëlqyer për personat e dashur kur dëshironi të dhuroni një produkt me vlerë të përhershme. Për shkak të paketimit të tij ekskluziv, është një dhuratë shumë më e mirë se paratë. Për shkak të vlerës së saj monetare, marrësi i kësaj dhurate përrallore është në gjendje, në çdo moment, ta shkëmbejë atë me para. Çdo shufër ari ka numrin e vet serik.

Münze Österreich ofron shufra të vogla dhe të mesme (1 g deri në 100 g) në ambalazhin e tyre origjinal, hermetik, plastik, në flluskë, që funksionon edhe si certifikatë. Për më tepër, Auro Domus lëshon certifikatën e vet që garanton origjinalitetin dhe cilësinë e shufrave.

Farkataria austriake Austrian Mint është në pronësi të bankës Qendrore të Austrisë. Është një nga farkataritë më të vjetra në botë. Historikisht, ajo u përmend për herë të parë në vitin1371, por historia aktuale është rreth dy shekuj më e gjatë. Ka një histori interesante për fillimet e saj. Gjatë kthimit nga kryqëzatat, Rikard Zemërluani u kap në Austri (për shkak të një fyerje të mëparshme ndaj Dukës Leopoldi V). Rikardi pagoi 15 tonë argjend si shpërblim. Leopoldi vendosi ta përdorte atë argjend për të bërë monedha, duke filluar kështu biznesin e parë të farkatarisë në Vjenë. Së bashku me monedhat, Münze Österreich prodhon monedha euro austriake, si dhe medalje përkujtimore. Auro Domus është partneri i tyre zyrtar në Kroaci.

Informacion shtese

Vendi

Austria

Dimensionet

15.0mm x 8.7mm x 0.5mm

Finesa

999,9/1000

Materiali

Ar

Farkataria

Münze Österreich

Dimensionet e paketimit

85.0mm x 54.0mm

Pesha (g)

1 g.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni…