Shufra argjendi 100g (Argor Heraeus)

139,00 


Blini: 139,00 

0.00

JASHTË MAGAZINËS

Përshkrim

Shufra argjendi 100g (Argor Heraeus)

Si pikënisje në karrierën e tyre, investitorët shpesh përdorin shufrën e argjendit dhe investojnë në metale të çmuara. Shumë më të përballueshme se shufrat e arit, ato kërkohen në treg nga investitorët me një buxhet fillestar më të vogël. Në disa situata,çmimi i argjendit rritet më shpejt se çmimi i arit, kështu që shufrat e argjendit mund të përfaqësojnë një investim të shkëlqyer.

Shufra e argjendit 1000g është produkti më i shpeshtë në ofertën e Auro Domus. Përveç investimit, është edhe një dhuratë tërheqëse.

Argor Heraeus SA është një nga industritë e prodhimit të arit më të njohur në mbarë botën. Ajo ka qenë rafineria kryesore në Zvicër që nga viti 1951. Dhjetë vjet më vonë ajo u bë pjesë e Shoqatës prestigjioze të Tregut të Shufrave në Londër (LBMA).? Që nga viti 2004 ka qenë farkataria referuese në përcaktimin e standardit më të lartë botëror të njohur si Good Delivery. Prandaj, emri Argor Heraeus është sinonim i cilësisë së arit dhe është i njohur në të gjithë botën.

Rafineria ka kapacitetin e përpunimit të 400 tonë ar në vit. Shufrat e stampuara me shenjën e tyre shiten në mbi 50 vende të botës. Krahas personave fizikë, blerës janë edhe tregtarët e arit investues, bankat komerciale, prodhuesit industrialë dhe prodhuesit e tjerë të arit, por edhe bankat qendrore të shtetit. Auro Domus ka vite që bën biznes me sukses me këtë kompani.

Informacion shtese

Vendi

Zvicra

Dimensionet

49.7mm x 28.5mm x 7.2mm

Finesa

999/1000

Materiali

Argjend

Farkataria

Argor Heraeus

Dimensionet e paketimit

85.0mm x 54.0mm

Pesha (g)

100 g.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni…