Qen Dalmat ari 1 ons

2.076,95 


Blini: 2.076,95 

0.00


Përshkrim

Qen Dalmat ari 1 ons

Monedha ari një ons (31,103 gram) është në dispozicion në një seri të kufizuar prej vetëm 999 copë dhe është një dhuratë e përshtatshme për raste të veçanta. I përket kategorisë së arit të investimeve. Është bërë prej ari të pastërtisë 999.9 / 1000. Vjen me një certifikatë të nënshkruar nga Guvernatori i Bankës Kombëtare Kroate.

“Qeni Dalmat” është seria e parë e monedhave “Kroacia autoktone”. Në vitin 1994, Federata Ndërkombëtare Kinologjike (FCI) e njohu qenin dalmat si një racë autoktone kroate dhe origjina kroate e racës bazohet në fotografi dhe regjistrime nga kronikat e kishës nga shekulli i 16-të.

Skulptori Nikolla Vudrag i ktheu tiparet e dallueshme të kësaj race në një dizajn konceptual, si dhe pjesë të hartës së Republikës së Kroacisë. Njollat karakteristike të qenit dalmat janë bërë në formën e ishujve të ndryshëm kroatë, dhe një pjesë e kontinentit shfaqet në reliev, me valë deti në sfond.

Informacion shtese

Vendi

Kroacia

Finesa

999,9/1000

Materiali

Ar

Farkataria

Mint kroate

Pesha (g)

31,103 g.

Dimensionet e paketimit

Kuti e rastit

Dimensionet

Ø 32,00mm

Ju gjithashtu mund të pëlqeni…