Mozart 1/2 ons (Philoro)

921,86 


Blini: 921,86 

847.94

JASHTË MAGAZINËS

Përshkrim

Mozart 1/2 ons (Philoro)

Monedha me shufra Mozart e punuar nga kompania Philoro është monedha e parë në botë kushtuar kompozitorit të madh. Përsosja e tij prej 999.99/1000 e bën atë një artikull shumë të kërkuar në të gjithë botën. Në pjesën e përparme të monedhës ka një portret të Wolfgang Amadeus Mozart të rrethuar me shënime dhe një stilolaps. Në anën e pasme është një imazh i qytetit të Salzburgut, viti i prodhimit dhe vlera nominale e monedhës. Kjo monedhë unike ari është prodhuar nga mentja dhe rafineria Valcambi. Një monedhë ari ½ ons vlen 100 dollarë.

Philoro është një kompani gjermano-austriake me një traditë të gjatë në tregtimin e metaleve të çmuara. Ata janë fitues të çmimeve prestigjioze për tregtarin më të mirë të investimit të argjendit dhe arit. Cilësia, siguria, besimi dhe mbi të gjitha transparenca në të bërit biznes, e kanë bërë këtë kompani të suksesshme në tregun e investimeve. Auro Domus ka qenë partneri zyrtar i tyre në Kroaci.

Informacion shtese

Vendi

Austria

Dimensionet

Ø 25,00mm

Finesa

999,9/1000

Materiali

Ar

Farkataria

Filoro

Dimensionet e paketimit

ADBM hediye zarfı

Pesha (g)

15,55 g.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni…