Monedha të arti të Kohëpaskohshme 2 kuna

961,44 


Blini: 961,44 

814.86

JASHTË MAGAZINËS

Përshkrim

Monedha të arti të Kohëpaskohshme 2 kuna

Monedha përkujtimore e arit Dy Kuna është emetuar në një seri të kufizuar prej 2021 copë. Produkti vjen në kapsulë dhe zarf, me certifikatë të vërtetuar nga Guvernatori i Bankës Kombëtare Kroate. Klientët e Auro Domus marrin gjithashtu një zarf dhuratë ADBM falas.

Informacion shtese

Vendi

Kroacia

Finesa

999,9/1000

Materiali

Ar

Farkataria

Mint kroate

Pesha (g)

13,80 g.

Dimensionet e paketimit

ADBM hediye zarfı

Dimensionet

Ø 24,50mm

Ju gjithashtu mund të pëlqeni…