Моцарт 1 унца

512,29 


Купи: 512,29 

445.34

НЕМА НА ЗАЛИХА

Опис

Моцарт 1 унца (Philoro)

Златникот Моцарт од 1 унца на компанијата Philoro е првиот во светот посветен на големиот композитор. Се издвојува со својата исклучителна финост од 999,99/1000 што го прави баран во светот на инвестициското злато. Предниот дел на златникот е украсен со портрет на Волфганг Амадеус Моцарт, опкружен со музички ноти и перо за пишување. Во позадина е приказ на стариот град Салцбург, со годината на ковање и номиналната вредност. Уникатниот златник се произведува во познатата рафинерија и ковачница Valcambi. Златникот од 1 унца е вреден 200 долари.

Philoro е германско-австриски семеен бизнис со долгогодишна традиција во трговијата со благородни метали. Тие имаат освоено бројни престижни награди за „најдобар трговец со инвестициски производи од злато и сребро“. Квалитетот, сигурноста, довербата и пред сè транспарентноста на деловното работење се нивните најголеми вредности врз основа на кои изградија успех на глобалниот пазар на инвестициски производи.

Дополнителни информации

Држава

Австрија

Димензии

Ø 20,00mm

Финост

999,9/1000

Материјал

злато

Производител

Филоро

Димензии на пакување

Коверт за подарок на АДБМ

Тежина (g)

7,77 g.

Можно е и ова да ти се допаѓа...