Levë ari 50 g Valcambi

2.846,54 


Blini: 2.846,54 

2782.34


Përshkrim

Levë ari 50 g Valcambi

Leva e arit 50 vjeçare është një zgjedhje e shkëlqyer për klientët e interesuar për të investuar më pak, nga 20 deri në 200 mijë kuna. Çmimi është konkurrues me leva më të mëdha, dhe avantazhi është se kur arkëtohet, klienti mund të vendosë të shesë vetëm një pjesë të portofolit të tij.

Valcambi dorëzon levat e saj të farkëtuara të vogla dhe të mesme (nga 1 g në 100 g) në paketimin origjinal të vakumit dhe të plastifikuar (të ashtuquajturat “flluska”), që është gjithashtu janë edhe certifikatë. Auro Domus gjithashtu u ofron klientëve të tij paketim ekskluziv që e bën më të lehtë ruajtjen e levave. Përveç kësaj, Auro Domus lëshon certifikatën e vet që garanton origjinalitetin dhe cilësinë e levës.

Valcambi është një nenexhik zviceran i njohur për produktet e saj me vlera të jashtëzakonshme. Historia e saj, e cila filloi më shumë se 60 vjet më parë, e ka sjellë Valcambin në një pozicion të prestigjit absolut sot në botën e metaleve të çmuara. Rafineria dhe nenexhiku i saj së bashku përfaqësojnë një nga fabrikat më të mëdha në botë në këtë fushë. Kompania fokusohet ekskluzivisht në përpunimin dhe prodhimin e arit të investuar dhe metaleve të lidhura me to. Prodhimi vjetor arrin në 2000 tonë, duke përfshirë produkte në ar, argjend dhe platin. Prandaj, Valcambi përfaqëson minierën dhe rafinerinë më të shquar në Zvicër dhe marka e saj tregtare është një nga më të njohurat dhe më të vlerësuarat si në Evropë ashtu edhe në mbarë botën. Ndër klientët e saj, ajo krenohet me kompanitë më të mëdha në botë në nxjerrjen e metaleve të çmuara, prodhues të ndryshëm të orëve luksoze, banka të mëdha ndërkombëtare dhe banka qendrore të vendeve të ndryshme të botës.

Informacion shtese

Vendi

Zvicra

Dimensionet

85.0mm x 54.0mm

Finesa

999,9/1000

Materiali

Ar

Farkataria

Valcambi Suisse

Dimensionet e paketimit

27.0mm x 47.0mm x 2.30mm

Pesha (g)

50 g.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni…