Levë ari 2.5 g Valcambi

179,20 


Blini: 179,20 

125.74


Përshkrim

Levë ari 2.5 g Valcambi

Leva ari 2,5 gram është një dhuratë e shkëlqyer për personat e dashura të cilave duam t’u japim një produkt me vlerë të qëndrueshme. Për shkak të paketimit të tij tërheqës, leva e arit është një dhuratë më solemne dhe më e përshtatshme se paratë. Nga ana tjetër, falë vlerës së saj monetare, marrësi i dhuratës mund ta kthej atë në çdo kohë në para.

Valcambi dorëzon levat e saj të farkëtuara të vogla dhe të mesme (nga 1 g në 100 g) në paketimin origjinal të vakumit dhe të plastifikuar (të ashtuquajturat “flluska”), që është gjithashtu janë edhe certifikatë. Auro Domus gjithashtu u ofron klientëve të tij paketim ekskluziv që e bën më të lehtë ruajtjen e levave. Përveç kësaj, Auro Domus lëshon certifikatën e vet që garanton origjinalitetin dhe cilësinë e levës.

Valcambi është një nenexhik zviceran i njohur për produktet e saj me vlera të jashtëzakonshme. Historia e saj, e cila filloi më shumë se 60 vjet më parë, e ka sjellë Valcambin në një pozicion të prestigjit absolut sot në botën e metaleve të çmuara. Rafineria dhe nenexhiku i saj së bashku përfaqësojnë një nga fabrikat më të mëdha në botë në këtë fushë. Kompania fokusohet ekskluzivisht në përpunimin dhe prodhimin e arit të investuar dhe metaleve të lidhura me to. Prodhimi vjetor arrin në 2000 tonë, duke përfshirë produkte në ar, argjend dhe platin. Prandaj, Valcambi përfaqëson minierën dhe rafinerinë më të shquar në Zvicër dhe marka e saj tregtare është një nga më të njohurat dhe më të vlerësuarat si në Evropë ashtu edhe në mbarë botën. Ndër klientët e saj, ajo krenohet me kompanitë më të mëdha në botë në nxjerrjen e metaleve të çmuara, prodhues të ndryshëm të orëve luksoze, banka të mëdha ndërkombëtare dhe banka qendrore të vendeve të ndryshme të botës.

Informacion shtese

Vendi

Zvicra

Dimensionet

85.0mm x 54.0mm

Finesa

999,9/1000

Materiali

Ar

Farkataria

Valcambi Suisse

Dimensionet e paketimit

11.5mm x 19.0mm x 0.80mm

Pesha (g)

2,5 g.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni…