Кинески златник Панда 1 g 10 mm (CGCI) 999/1000 КИНА

76,44 


Buy: 76,44 

56.13

Нема на залиха

Опис

Кинески златник Панда 1 g 10 mm (CGCI) 999/1000 КИНА

За златниците: Кинескиот златник Панда секоја година го менува дизајнот на задната страна, на која е прикажано популарното кинеско животно. Поради овие промени овој златник станал не само атрактивен производ за складирање на вредноста на ликвидните средства, туку и збирка интересни серии. Го произведува ковачницата China Gold Coin Incorporation, ковачница на Народната банка на Народна Република Кина.

Дополнителни информации

Држава

Кина

Финост

999,9/1000

Материјал

злато

Производител

Кинеска корпорација за златни монети

Тежина (g)

1 g.

Димензии на пакување

Коверт за подарок на АДБМ

Димензии

Ø 10,00mm

Вие исто така би сакале…