Gjethe Panje Kanadeze Argjendi 1 ons

41,28 


Blini: 41,28 

.00


Përshkrim

Gjethe Panje Kanadeze Argjendi 1 ons (Royal Canadian Mint)

Ashtu si gjethja e panjës nga ari, kjo monedhë argjendi me emër identik është shumë e popullarizuar në mbarë botën. Ka tre arsye për popullaritetin e saj; është produkt zyrtar i Royal Canadian Mint dhe i akredituar nga qeveria kanadeze; prodhohet në një mjedis të kontrolluar ku falsifikimi është praktikisht i pamundur; është i përbërë nga përqindje e lartë argjendi, 9999/1000.

Royal Canadian Mint është themeluar në vitin 1901.  Në 30 vitet e para, miniera ka funksionuar me emrin ‘Ottawa Mint’. Farkëtorja prodhon një përzgjedhje të gjerë të produkteve të bëra prej ari me finesë të lartë, argjend, paladium dhe platin.  Së bashku me këto monedha të njohura, Royal Canadian Mint prodhon shufra ari investimi, si dhe granula ari dhe argjendi për përdorim në industri dhe prodhimin e arit.

Informacion shtese

Vendi

Kanadaja

Dimensionet

Ø 38,00mm

Finesa

999/1000

Materiali

Argjend

Farkataria

Mint Mbretërore Kanadeze

Dimensionet e paketimit

ADBM hediye zarfı

Pesha (g)

31,10 g.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni…