Gjethe e Panjës Kanadeze 1 ons (Royal Canadian Mint)

1.920,50 


Blini: 1.920,50 

1766.53


Përshkrim

Gjethe e Panjës Kanadeze 1 ons (Royal Canadian Mint)

E thjeshtë dhe e qartë në dizajn, kjo monedhë ari investimi kanadeze konsiderohet si një nga monedhat kryesore të investimeve në botë. Royal Canadian Mint e ka prodhuar këtë monedhë ari që nga viti 1979, duke e bërë atë një nga monedhat më të vjetra të arit të investimit të disponueshme për publikun e gjerë, së bashku me Krugerrand të Afrikës së Jugut dhe Kurorën Austriake. Fytyra e monedhës paraqet një gjethe panje, dhe ana tjetër ka portretin e mbretëreshës Elizabeth.

Gjethja Kanadeze e Panjës mbrohet nga masat e sigurisë të zbatuara në 2013 dhe 2015. Këto përfshijnë gdhendje me mikro lazer të zonave të vogla në faqen e monedhës, të dukshme vetëm nën një mikroskop, së bashku me linjat radiale në sfond në të dy anët e monedhës. Për shkak të tyre, monedha Gjethja e Panjës Kanadeze konsiderohet si monedha më e sigurt në botë, ku prodhimi i falsifikuar është praktikisht i pamundur. Gjethja e Panjës 1 ons është një madhësi standarde e këtij produkti.

Royal Canadian Mint është themeluar në vitin 1901.  Në 30 vitet e para, miniera ka funksionuar me emrin ‘Ottawa Mint’. Farkëtorja prodhon një përzgjedhje të gjerë të produkteve të bëra prej ari me finesë të lartë, argjend, paladium dhe platin.  Së bashku me këto monedha të njohura, Royal Canadian Mint prodhon shufra ari investimi, si dhe granula ari dhe argjendi për përdorim në industrinë dhe prodhimin e arit.

Informacion shtese

Vendi

Kanadaja

Dimensionet

Ø 30,00mm

Finesa

999,9/1000

Materiali

Ar

Farkataria

Mint Mbretërore Kanadeze

Dimensionet e paketimit

ADBM hediye zarfı

Pesha (g)

31,10 g.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni…