Rreth kësaj politike të biskotave

Kjo politikë e biskotave shpjegon se çfarë janë biskotat dhe si i përdorim ato, llojet e biskotave që përdorim, d.m.th., informacionin që mbledhim duke përdorur biskotat dhe se si përdoret ai informacion, dhe si të kontrollohen preferencat e biskotave. Për informacion të mëtejshëm se si ne përdorim, ruajmë dhe mbajmë të sigurta të dhënat tuaja personale, shihni Politikën tonë të Privatësisë.

Ju mund të ndryshoni ose tërhiqni miratimin tuaj në çdo kohë nga Deklarata e Biskotave në faqen tonë të internetit.
Mësoni më shumë rreth asaj se kush jemi, si mund të na kontaktoni dhe si i përpunojmë të dhënat personale në Politikën tonë të Privatësisë.
Pëlqimi juaj vlen për domenet e mëposhtme: aurodomus.com

Çfarë janë biskotat?

Biskotat janë skedarë të vegjël teksti që përdoren për të ruajtur pjesë të vogla informacioni. Ato ruhen në pajisjen tuaj kur faqja e internetit ngarkohet në shfletuesin tuaj. Këto biskota na ndihmojnë ta bëjmë faqen e internetit të funksionojë siç duhet, ta bëjmë atë më të sigurt, të ofrojmë përvojë më të mirë të përdoruesit dhe të kuptojmë se si funksionon faqja e internetit dhe të analizojmë se çfarë funksionon dhe ku ka nevojë për përmirësim.

Si i përdorim biskotat?

Si shumica e shërbimeve online, uebfaqja jonë përdor biskota të palëve të para dhe të palëve të treta për disa qëllime. Biskotat e palës së parë janë kryesisht të nevojshme që faqja e internetit të funksionojë në mënyrën e duhur dhe ato nuk mbledhin asnjë nga të dhënat tuaja personale të identifikueshme.

Biskotat e palëve të treta të përdorura në faqen tonë të internetit janë kryesisht për të kuptuar se si funksionon faqja e internetit, si ndërveproni me faqen tonë të internetit, duke i mbajtur shërbimet tona të sigurta, duke ofruar reklama që janë të rëndësishme për ju dhe në përgjithësi duke ju ofruar një përvojë më të mirë dhe të përmirësuar gjatë përmirësimit dhe ndihmuar në përshpejtimin e ndërveprimeve tuaja të ardhshme me faqen tonë të internetit.

Çfarë lloje të biskotave përdorim?

Thelbësore: Disa biskota janë thelbësore që ju të jeni në gjendje të përjetoni funksionalitetin e plotë të faqes sonë. Ato na lejojnë të mbajmë sesionet e përdoruesve dhe të parandalojmë çdo kërcënim sigurie. Ata nuk mbledhin ose ruajnë asnjë informacion personal. Për shembull, këto biskota ju lejojnë të identifikoheni në llogarinë tuaj dhe të shtoni produkte në shportën tuaj dhe të kryeni blerjen në mënyrë të sigurt.

Statistikat: Këto biskota ruajnë informacione si numri i vizitorëve në faqen e internetit, numri i vizitorëve unikë, cilat faqe të sajtit janë vizituar, burimi i vizitës, etj. Këto të dhëna na ndihmojnë të kuptojmë dhe analizojmë se sa mirë funksionon uebfaqja dhe ku ka nevojë për përmirësim.

Marketingu: Faqja jonë e internetit shfaq reklama. Këto biskota përdoren për të personalizuar reklamat që ju shfaqim në mënyrë që ato të jenë kuptimplote për ju. Këto biskota na ndihmojnë gjithashtu të mbajmë gjurmët e efikasitetit të këtyre fushatave reklamuese.
Informacioni i ruajtur në këto biskota mund të përdoret gjithashtu nga ofruesit e reklamave të palëve të treta për t’ju shfaqur reklama edhe në faqet e tjera të internetit në shfletues.

Funksionale: Këto janë biskota që ndihmojnë disa funksione jo thelbësore në faqen tonë të internetit. Këto funksione përfshijnë futjen e përmbajtjes si videot ose ndarjen e përmbajtjes së faqes në internet në platformat e mediave sociale.

Preferencat: Këto biskota na ndihmojnë të ruajmë cilësimet tuaja dhe preferencat e shfletimit, si p.sh. preferencat e gjuhës, në mënyrë që të keni një përvojë më të mirë dhe efikase në vizitat e ardhshme në faqen e internetit.

DESCRIPTIONPËRSHKRIMI
__cfduidBiskota është caktuar nga CloudFare. Biskota përdoret për të identifikuar klientët individualë pas një adrese IP të përbashkët dhe për të aplikuar cilësimet e sigurisë për secilin klient. Nuk përputhet me asnjë ID të përdoruesit në aplikacionin në internet dhe nuk ruan asnjë informacion personal.
_gaKjo biskotë është instaluar nga Google Analytics. Biskota përdoret për të llogaritur të dhënat e vizitorëve, sesionit, fushatës dhe përdorimit të faqes për raportin analitik të sajtit. Biskotat ruajnë të dhënat në mënyrë anonime dhe caktojnë një numër të krijuar rastësisht për të identifikuar vizitorët unikë.
_ga_420EKWHZBMPa përshkrim
cookielawinfo-checkbox-necessaryKjo biskotë cakton shtesën GDPR Cookie Consent . biskotat përdoren për të ruajtur pëlqimin e përdoruesit për biskotat në kategorinë “E nevojshme”.
cookielawinfo-checkbox-non-necessaryKjo biskotë cakton shtesën GDPR Cookie Consent . Biskotat përdoren për të ruajtur pëlqimin e përdoruesit për biskotat në kategorinë “Nuk është e nevojshme”.
cookielawinfo-checkbox-uncategorizedBiskota është caktuar për pëlqimit GDPR të biskota për të regjistruar pëlqimin e përdoruesit për biskotat në kategorinë “Të pakategorizuara”.
nabAlternative 
nabExperimentsWithPageViews 
nabParticipation 
nabSegmentation 
nabWCAlternative 
PHPSESSIDKjo biskotë është origjinale për aplikacionet PHP. Biskota përdoret për të ruajtur dhe identifikuar një ID unike të sesionit të përdoruesit me qëllim të menaxhimit të sesionit të përdoruesit në faqen e internetit. Biskota është një biskotë sesioni dhe fshihet kur të gjitha dritaret e shfletuesit janë të mbyllura.
test_cookie 
viewed_cookie_policyBiskota vendos shtojcën GDPR Cookie Constent dhe përdoret për të ruajtur nëse përdoruesi ka pranuar të përdorë biskotën ose jo. Nuk ruan asnjë informacion personal.

Si mund të kontrolloj preferencat e biskotave?

Nëse vendosni të ndryshoni preferencat tuaja më vonë përmes sesionit tuaj të shfletimit, mund të klikoni në skedën “Politika e Privatësisë dhe Biskotave” në ekranin tuaj. Kjo do të shfaqë përsëri njoftimin e pëlqimit që ju mundëson të ndryshoni preferencat tuaja ose të tërhiqni plotësisht pëlqimin tuaj..

Përveç kësaj, shfletues të ndryshëm ofrojnë metoda të ndryshme për të bllokuar dhe fshirë biskotat e përdorura nga faqet e internetit. Mund të ndryshoni cilësimet e shfletuesit tuaj për të bllokuar/fshirë biskotat. Për të mësuar më shumë rreth mënyrës së menaxhimit dhe fshirjes së biskotave, vizitoni wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.