Magazinimi i metaleve të çmuara

Na lëreni neve të kujdesemi për asetet tuaja. Dhe flini qetë me ruajtje të siguruar

Investimi në arin, argjendin dhe metalet e tjera të çmuara është një mënyrë e shkëlqyer për të ruajtur vlerën e aseteve. Por cila është mënyra më e mirë për të ruajtur këto pasuri? Zgjidhja ideale është kasaforta juaj ose një ruajtje e kontraktuar në kushte të përshtatshme. Auro Domus ju lejon të ruani shufrat dhe monedha e investimit të pavarura nga bankat dhe institucionet financiare. Një shërbim i tillë i ruajtjes së metaleve të çmuara nënkupton gjithashtu një nivel më të lartë sigurie, sepse aseti juaj është gjithmonë nën kontrollin tonë, që nga momenti i blerjes deri në vendimin për të shitur ose marrë sendet e ruajtura me vlerë.

Zbuloni ofertën ekskluzive

Metalet e çmuara në dyqanin tonë të internetit janë të disponueshme në kushtet më të mira. Kontrolloni çmimet e blerjes dhe shitjes për arin dhe argjendin e investuar.

Dyqan në internet për metale të çmuara

Cilat janë avantazhet e përdorimit të magazinimit së sigurt të Auro Domus?

Standardet e larta të sigurisë përfshijnë kasafortat më të mira me protokolle të shumta sigurie

Garanci shtesë paraqet sigurimi i plotë i aseteve sipas vlerës aktuale

Një qasje plotësisht e personalizuar e bazuar në numrat serialë dhe paketimin rezistent ndaj hapjes së paautorizuar garanton që askush përveç jush nuk ka akses në shufrat dhe monedhat tuaja të arit

Liria për të shitur asetet e ruajtura në çdo kohë, shpejt dhe lehtë, pa kosto shtesë

Ruajtja falas e metaleve të çmuara në vitin e parë pas blerjes

Fleksibiliteti në menaxhimin e aseteve ju lejon të tërhiqni sendet me vlerë të ruajtura dhe t’i dorëzoni ato në çdo kohë

Termet dhe kushtet për përdorimin e magazimit së siguruar Auro Domus

Integrimi

Magazinimi i metaleve të çmuara të blera nga Auro Domus

Fleksibiliteti

Nuk ka asnjë vlerë minimale për ruajtjen e arit, argjendit ose produkteve të tjera investuese të blera

Liria

Nuk ka kohëzgjatje minimale të kontratës: për vitin e parë, ruajtja është falas dhe dorëzimi mund të kërkohet që nga dita e parë e kontratës

Transparenca

Të gjitha informacionet shtesë janë në dispozicion në dokumentin Temer dhe Kushtet e Përgjithshme

Jeni të interesuar për ruajtjen e metaleve të çmuara?

Nuk e gjetët informacionin që po kërkoni? Kontrolloni përgjigjet e pyetjeve të bëra shpesh. Ose na kontaktoni.

Na kontaktoni
Ndani këtë faqe