Dorëzimi i metaleve të çmuara

Dërgojmë metale të çmuara të blera kudo që dëshironi. Shpejtë, lehtë dhe plotësisht të siguruar

Dyqani ynë në internet i metaleve të çmuara ju lejon të blini ar, argjend dhe produkte të tjera investimi në çdo kohë, nga shtëpia juaj ose në lëvizje. Logjistika jonë do t’ju dërgojë arin e blerë kudo që të jeni. Shufrat dhe monedhat nga dyqani ynë online do të mbërrijnë shpejt dhe lehtë në çdo cep të Europës dhe gjatë procesit ato do të sigurohen plotësisht. Jeni të shqetësuar për koston e lartë të një shërbimi të tillë? Nuk ka asnjë arsye për t’u shqetësuar, sepse dorëzimi i metaleve të çmuara është plotësisht pa pagesë. E vetmja gjë që duhet të bëni është të zgjidhni artikujt nga dyqani ynë i internetit. Pas kësaj, e gjithë puna, rreziku dhe shpenzimet janë tonat!

Zbuloni ofertën ekskluzive

Metalet e çmuara në dyqanin tonë të internetit janë të disponueshme në kushtet më të mira. Kontrolloni çmimet e blerjes dhe shitjes për arin , argjendin, platinin dhe paladiumin e investuar.

Dyqan në internet për metale të çmuara

Pse Auro Domus është partneri ideal për dërgimin e metaleve të çmuara?

Shërbimi ynë i logjistikës siguron që porosia juaj të arrijë në vendin e saktë dhe në kohën e duhur

Çdo ngarkesë është plotësisht e siguruar kundër humbjes dhe vjedhjes

Të gjitha rreziqet e transportit merren përsipër nga Auro Domus

Paketimi i projektuar posaçërisht parandalon dëmtimin e levave dhe monedhave

Fleksibilitet i plotë në zgjedhjen e vendndodhjes dhe paketimi ekskluziv ju lejon të dërgoni metale të çmuara nga dyqani ynë i internetit edhe në formë dhurate për të dashurit

Transporti është plotësisht pa pagesë

Kushtet e përdorimit të dërgimit të metaleve të çmuara të siguruara*

Integrimi

Auro Domus dërgon artikujt e blerë në dyqanin tonë të internetit

Fleksibiliteti

Nuk ka vlerë minimale ose maksimale për dorëzim

Barazia

Të njëjtat kushte vlejnë për të gjitha zonat ku ne ofrojmë metale të çmuara

Transparenca

Të gjitha informacionet shtesë janë në dispozicion në dokumentin Temer dhe Kushtet e Përgjithshme

Dyqan në internet për metale të çmuara

Jeni të interesuar për dërgimin e metaleve të çmuara?

Nuk e gjetët informacionin që po kërkoni? Kontrolloni përgjigjet e pyetjeve të bëra shpesh. Ose na kontaktoni.

Na kontaktoni
Ndani këtë faqe